Nyomtatás
csütörtök, 17 október 2013 21:01

Hatékony Ház Napok

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A „Hatékony Ház Napok: Nyisson Ön is!” elnevezésű kampány az Európai Unió támogatásával valósul meg 2013 és 2015 között 10 európai országban.

A projekt célja, hogy kézzelfogható tapasztalatokat nyújtson az alacsony energiaigényű épületekről mindenki számára. A projekt keretében új és felújított lakóházakat, középületeket látogathatnak meg az érdeklődők, akik ilyenformán első kézből ismerhetik meg a hatékony épületek előnyeit, építésének körülményeit és a használattal kapcsolatos tapasztalatokat. A látogatók így szakmai (nem reklámnak minősülő) és megbízható információt kapnak a házban élő és az építkezési/felújítási munkálatokat átélt lakóktól, tulajdonosoktól és kivitelezőktől.

 

projektben magyar partner a GreenDependent Intézet.

 

Juhász Róbert által tervezett két lakóépületét is meg lehet tekinteni személyesen

a Hatékony Ház napokon!

 

Rádon épülő passzív házat-ami a referenciák között is megtalálható- építés közbeni állapotban lehet közelebről megnézni, az építtetőkkel és az építész tervezővel konzultálni.

Pililsvörösváron 2013-ban elkszült alacsony energia felhasználású épületünket már beköltözés utáni álapotban lehet megnézni és a lakók első évi tapasztalatairól, a kivitelezés rejtelmeiről kikérdezni.

 

Jelentkezenek időben, mert a látogatáson résztvevők száma limitált!

A két helyszínen személyesen találokozhat az épületek építész  tervezőjével.

http://www.hatekonyhaz.hu/property

Ha ház tervezésére készül, vagy csak felujítani szeretne, akkor olvassa el az erről szóló cikket.

Megjelent: 6717 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 18 október 2013 21:34
Juhász Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől: Juhász Róbert